De ce plante suculente?

Plantele suculente ofera cea mai variata gama de culori, texturi si forme. Usurinta cu care se ingrijesc, aspectul deosebit si necesitatile minime fata de apa, fac din aceste plante o alegere perfecta pentru casa, gradina, birouri, tablouri vii, gradini in miniatura, acoperisuri verzi, nunti, botezuri, evenimente speciale…posibilitatile fiind infinite.

 

Cine suntem?

Inceputa din pasiune pentru plante, de catre doi tineri arhitecti peisagisti, Succulent Garden urmareste satisfacerea tuturor clientilor sai, mici sau mari, prin gama larga de produse si servicii, prin dinamica si seriozitatea echipei si prin raportul calitate/pret de neegalat.

 

Specialitatea noastra

Suntem specializati in tot ceea ce inseamna plante suculente, fie ele de interior sau de exterior, aranjamente florale, in ghiveci sau pentru evenimente, tablouri vii, marturii de nunta cu plante de orice fel, proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi etc.

Indiferent de ceea ce doriti, echipa noastra este gata sa va ofere consultanta specializata si sa se adapteze tuturor nevoilor dvs.

De ce noi?

Pentru ca avem experienta si specializare in plante si dorim sa le oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate, alaturi de beneficii multiple si durabile. Incurajam afacerile aflate la inceput de drum, prin parteneriate avantajoase, la care clientii nostri beneficiaza de discount-uri si oferte speciale.

Asteptam cu interes sugestiile dvs. despre ce v-ati dori sa vedeti de la noi in viitor, pe adresa office@succulentgarden.ro sau pe Facebook.

You can send us a message using the form below.