Termenii şi condiţiile generale detaliate mai jos, se aplică tuturor vizitatorilor şi clienţilor magazinului online www.succulentgarden.ro, reprezentat prin SC GREEN LIFE PROJECTS SRL.

1. COPYRIGHT/DREPTURI DE AUTOR
Întreg conţinutul de pe www.succulentgarden.ro – imagini, texte, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe şi orice alte date, sunt proprietatea SC GREEN LIFE PROJECTS SRL sau a furnizorilor/partenerilor săi şi este protejat conform legii.

2. CONFIDENŢIALITATE/DATE PERSONALE
SC GREEN LIFE PROJECTS va păstra confidenţialitatea tuturor informaţiilor furnizate. Orice documente, imagini, planuri sau informaţii de orice fel furnizate de către Cumpărător, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului şi pot fi folosite doar în scopul comercializării produselor şi serviciilor oferite de www.succulentgarden.ro.
Prin înscrierea în baza de date a Succulent Garden, Cumpărătorul/Clientul îşi oferă consimţământul pentru a primi notificări, newslettere, promoţii sau alte informări în format electronic.

3. RECENZII, COMENTARII, COMUNCARI ŞI ALTE TIPURI DE CONŢINUT
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau orice alte tipuri de conţinut, atâta timp cât conţinutul acestora:
– nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale;
– nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.
Succulent Garden are dreptul de a monitoriza, edita şi şterge orice tip de conţinut sau activitate a utilizatorilor de pe site.

4. PLATA
Conform legislaţiei în vigoare preţurile produselor şi serviciilor oferite de www.succulentgarden.ro includ TVA. Preţul, împreună cu modalitatea de plată şi termenul de plată vor fi afişate la fiecare comandă. Se va emite factură pentru orice produs său serviciu oferit, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze informaţiile necesare pentru emiterea facturii. La preţurile afişate se adaugă taxe de livrare care diferă în funcţie de zonă. Preţul final va fi afişat şi confirmat de către Cumpărător în fereastra Finalizare comandă.

Valoarea minimă a comenzilor pe site-ul www.succulentgarden.ro este de 50,00 lei (fără a include costul de transport).
Pentru efectuarea plăţii produselor comandate, puteţi opta pentru următoarele metode: transfer bancar/ordin de plată sau la livrare.

5. COMENZI ŞI LIVRĂRI
Succulent Garden livrează în toată ţara, prin curierat, poştă sau maşini personale. Comenzile plasate se vor procesa în intervalul orar afişat la secţiunea Contact.
În cazul situaţiilor în care Cumpărătorul urgentează dată sau/şi ora livrării, preţul pentru livrare poate creşte.
Vânzătorul este obligat să ofere o ambalare corespunzătoare şi va asigura transmiterea documentelor aferente produselor sau serviciilor oferite.
Succulent Garden nu îşi asumă obligaţii în cazul livrărilor care nu pot fi efectuate datorită informaţiilor eronate sau incomplete furnizate de Cumpărător, a imposibilităţii contactării acestuia, a situaţiilor de vreme nefavorabilă (cod roşu/portocaliu) sau a perioadelor foarte aglomerate (1 martie, 8 martie, Crăciun, Paşte etc.).
Pot apărea situaţii în care compania noastră refuză o comandă fără a oferi explicaţii.

6. GARANŢII ŞI RETURNĂRI
Produsele comercializate de www.succulentgarden.ro beneficiază de garanţie, în cazul în care nu sunt produse de tip perisabil/plante/flori/aranjamente.
În cazul returnării produselor neperisabile se va face o cerere în scris, prin e-mail, în care Cumpărătorul va descrie motivul returnării, împreună cu imagini (dacă este cazul), în termen de 10 zile de la sosirea comenzii. Orice reclamaţie făcută după termenul limită de 10 zile, va fi considerată nulă şi nu va fi luată în considerare.
Returnarea se va face prin curierat, însoţită de toate documentele primite iniţial, numai în cazul produselor intacte, ce nu prezintă urme de lovituri, zgârieturi sau crăpături şi au toate părţile, elementele sau accesoriile primite iniţial.

You can send us a message using the form below.